WE'RE NOT YOUR JANITORS, WE'RE THE KEYS

mandag, juli 25, 2005

Current Scapegoat

Michael Silberbauer, nr. 8.
Syndebuk fra torsdag d. 8. december 2005 og fortsat.

Silberbauers officielle debutkamp som scapegoat var FCK - Brøndby IF, d. 8/12-'05.

Definition: Syndebukken skoses, hver gang han er indblandet i fejl - uanset, om fejlen i den givne situation er en anden spillers skyld. Irrationaliteten hersker således, men som enhver vil vide, er der sjældent røg uden ild. Kopenhagen Keys lægger sig ikke fast på én syndebuk, omend det er svært at fravristes den herostratiske ære, når man først har fået den. Såfremt den indeværende indehaver af titlen begynder at spille godt, er vi dog klar til at vende rundt på en tallerken og hylde den givne spiller, som vi naturligvis hele tiden har ment var den bedsteste af alle. På den måde lægger vi os glimrende i tråd med store mængder af den hob, der i dag befolker C.

Tidligere syndebukke:

1. Martin "Blondie" Bergvold, nr 28. Fra 24. juli 2005 til 28. august 2005. Debut mod A. C. Horsens. Årsag til frisag: skade.

2. Peter Ijeh, nr. 9. Fra 28. august 2005 til 18. september 2005. Debut mod Silkeborg I. F. Årsag til frisag: skade.

3. André "Møgbordel" Bergdølmo, nr. 15. Fra 18. september 2005 til 8. december 2005. Debut mod F. C. Midtjylland. Årsag til frisag: stigende formkurve og udligning mod Brøndby på straffespark, begået mod ham selv.

6 Comments:

  • At 8:36 PM, juli 29, 2005, Blogger Troels said…

    Blondie må RAUS!!!11 Selv en forkølet Allan Reese er bedre end Blondie. RAUS med ham. *går over gevind*

     
  • At 10:34 PM, juli 29, 2005, Anonymous Anonym said…

    Det virker urealistisk svært at bedømme hvornår en spiller er indblandet i en fejl. Den slags kræver jo indblik i spillet og den slags, hvilket er uacceptablet i nedre C sammenhæng. I stedet foreslår jeg at der generelt skal røbes "tag dig sammen, Blondie!" HVER gang Bergface har bolden eller ellers er i nærheden af den, råbes "så skal der dækkes op! hvergang modstanderen har en dødbold osv. Generelt må en hver aktion, der ikke leder til en FC scoring anses for en fiasko. Ellers fremragende tiltag. Jeg ville dog vælge en af 'publikumsfavoritterne' så som Linde; just for the heck of it.

     
  • At 3:30 AM, juli 30, 2005, Blogger Troels said…

    Der kan ikke blive tale om badmouthe Linde, da han er min absolutte yndlingsspiler. Jeg er desuden stifter af Linderoth Guerillas og bærer af #1 i denne prestigiøse fraktion.

     
  • At 3:31 AM, juli 30, 2005, Blogger Troels said…

    [quote]Generelt må en hver aktion, der ikke leder til en FC scoring anses for en fiasko.[/quote]

    Hørt!

     
  • At 10:44 AM, juli 30, 2005, Blogger Hr. T.H. said…

    Efter min mening opnås der større legitimitet ved tilråbene, såfremt Syndebukken er involveret i følgende situationer: fejlafleveringer, både til og fra; trækken sig fra nærkampe; alibispil generelt, med "sikre" afleveringer; dårlig placeringsevne. Hvis der råbes HELE tiden, hver gang bukken blot rører bolden, forekommer det mig, at udbruddets karakter udvandes. Men det er naturligvis op til den enkelte Key at definere sin egen tilskuerfacon, oralt som i øvrigt - se bare på Backe Raus-manden. /Thor

     
  • At 9:43 PM, august 10, 2005, Anonymous Anonym said…

    Fra mit eksil var jeg i den naïve tro at Keys var en strikt plasik/stemnings nyder fraktion. Dog lader det til at Scapegoat konceptet også har fundet gehør hos nogle af de rigtige fans:

    http://sidelinien.dk/forums/member.php?userid=145

    Dette kan i fremtiden forebygges ved at vælge en 'god' spiller til syndebuk. Gravkoen kunne være et bud siden han er ærkejyde. Den slags kan vi jo ikke have. Desuden er det vigtigt at vælge en, der er fast mand.

     

Send en kommentar

<< Home