WE'RE NOT YOUR JANITORS, WE'RE THE KEYS

fredag, maj 20, 2005

Så smed vi det ...

Av. Av. Av. At tabe 5-0 til Prozac City gør ondt. Jeg er stadig i tvivl, om det er en ond drøm. Og så for lige at toppe den, en 1-1 til OB nogle dage efter. Mesterskab? Glem det, nu skal vi tage os sammen for at få de sølvmedaljer, som trods alt vil være en markering af en stabil rekordrække, som vi i midt-90'erne ville have prist os lykkelige for. Der er sket noget, siden vi dengang stod i evigt regnvejr (sådan huskes det!) og fx så FC spille uafgjort med Ikast i Parken.

Da Kopenhagen Keys er ægte plastikfans, og et par af os endda med briller, så vi kampen mod SBU-holdet på storskærm i Parken. Det, som tidligere var Hjalte Park, men som desværre nok nu igen er Vilfort Park, er nemlig et frygteligt deprimerende sted at opholde sig, hvilket enkelte, ikke helt ægte plastikfans, i KK har oplevet ved flere lejligheder.

Det mest postitive, der fra KK kan siges om den mareridsagtige kamp, er, at vi tog nogle gode nøglebilleder ... De bliver snart lagt på nærværende hjemmeside.

Thorbjørn


Thors nøgler. Størrelsen (pedelstørrelse) giver ret til betegnelsen Presidential Keys.

Troels' nøgler. Bemærk den gode Rune H. T. of Bleeder Fame i baggrunden.

The Eternal Jinxer. Den Røde Baron er kendt for at jinxe, når han dukker op i Parken, men denne gang kunne vi ikke få os selv til at skyde skylden på ham. 5-0 ... FEM - NUL!!! Baronen ser heller ikke for glad ud.

Thor + Baron. God dag? I think not. Ved 3-0 gik vi, og det var da et held for os. Bemærk Thorbjørns dristige "Brille komma kamp-", der substituerer for mere gængst moderigtige (læs: totalt småborgerlige) brilleudgaver.