WE'RE NOT YOUR JANITORS, WE'RE THE KEYS

mandag, maj 16, 2005

Om Kopenhagen Keys


Logo designet af www.dimsonline.dk

Vi er en gruppe plastikfans (sæsonkortholdere), der er på venskabelig fod, og som alle har fulgt F. C. København siden begyndelsen - nogle først som overbeviste fans efter et par år.
Med sæsonkortets indførsel i Parken blev vi samlet på samme sted på C10, og Kopenhagen Keys var født. Fraktionen har således formelt eksisteret i uformelthed siden efteråret 2004.

Navnet. Ja, det er jo ikke rocket science, som man siger på engelsk: når der er hjørnespark er det blandt fodboldtilskuere en gammel(dags) tradition, at nøglebundter rystes. Ker-ching, lyden af mønter, nu kommer guldet - i form af et dødboldsmål.

Da Kopenhagen Keys består af mere eller mindre gamle, forstokkede, reaktionære samt ikke at forglemme sure FC-fans, faldt det naturligt, at vi gjorde en dyd af vores trang til konservativ nøglerysten, og stiftede derfor en fraktion, hvor navnet refererer til denne aktivitet.

Over tid har en lille, irriterende nøglesang også vundet frem på række 10-11. Den i sin simpelhed smukke vise afsynges, hver evig eneste gang, FC er så heldige at tilkæmpe sig et hjørnespark:


Kopenhagen Keys, Kopenhagen Keys
Hvad skal op af lommen nu
Kopenhagen Keys



Når de københavnske nøgler så er oppe af benævnte lomme, rasles der heftigt med de magiske metalgenstande. The keys kan evt. suppleres med nøglekort eller ekstra, særlige lykkenøgler, som kun bruges, når det virkelig gælder.


Fraktionen har nedsat en tænketank, der skal komme frem med en eller flere yderligere sange. Den på C udbredte Vi scorer altid på hjørne kan vi ikke tage til os, for om nogen ved Kopenhagen Keys, at dét ikke passer ...

Og husk: We're not your janitors, we're the Keys.

Fem svin, din galejpave.


Se også: Om medlemmerne