WE'RE NOT YOUR JANITORS, WE'RE THE KEYS

tirsdag, november 04, 2008

Kopenhagen Keys på plænen i Parken 9. nov.

Det bliver spændende! Mere om konkurrencen "Overligger" vil følge.

/TH

***

Fra et indlæg på FCK's hjemmeside:

Til hver af årets fire sidste hjemmekampe i SAS Ligaen giver F.C. København og Carlsberg fire fraktioner mulighed for at vinde rejser til F.C. Københavns UEFA Cup-udekamp mod Club Brugge den 17. december i Belgien.

Konkurrencen afholdes i pausen. Her dyster fire fans fra fire FCK-fraktioner i den nærmest legendariske FCK-konkurrence ’Overligger’, der kort fortalt går ud på at ramme overliggeren på målet – et spil, F.C. Københavns spillere dyster i efter hver træning.

Reglerne er meget enkle: Det gælder om hvilken fraktion, der kan ramme overliggeren flest gange på fire forsøg. Vinderfraktionen tager to rejser til Belgien. Hvert skud der rammer overliggeren præmieres i øvrigt også med fem store, iskolde Carlsberg.


Fraktionerne fundet
I de sidste par dage har mange FCK-fraktioner tilmeldt sig dysten, der vil bevise hvilken fraktion, der har den bedste teknik og præcision på en fodboldbane. 16 fraktioner skulle bruges, men da 17 har tilmeldt sig, har vi valgt at tage den sidste fraktion med også, således at fem fraktioner dyster til den sidste kamp i år i SAS Ligaen. De 17 fraktioner er:

Urban Crew
Torcida
President's Lounge
Copenhagen Champs
IQ10
Fraktion Lunder
Snake City Lions
DonsDrenge
GALLNINGE
Det Gyldne Hjørne
F.C. København's Disciple
Copenhagen Capitals
Sons of Copenhagen
Copenhagen Lads
Copenhagen Disorderly
Kopenhagen Keys
Cooligans